Get Adobe Flash player

JULEMARKED

Jeg vil også i år være tilstede på disse julemessene. Mer informasjon og tidspunkter kommer litt nærmere tiden. Vi sees der!
PWC BRUKSKUNSTMARKED STAVANGER
JULEMESSE I BJARGHALLEN PÅ STEND
JULEMESSE I LIASKJÆRSHALLEN

nissefar-1

Årets første nisser!

Årets nisser er godt i farta siden jeg tjuvstartet allerede i romjulen med usedvanlig mange løse deler…

 3 Nisser 2015-02

 

Årets julemesser!

 

Da var det på tide å oppdatere litt her, ja.

Til venstre på siden her finner dere en oversikt over de julemessene hvor jeg kommer til å være tilstede. Nytt av året er en tur til Horten i desember. Det skal bli spennende å se hvordan det blir. Nedenfor finner du et stort galleri med et utvalg av årets nisser. Kikker du nøye etter så kan du se at ingen av dem er like. Dette er selvsagt fordi de er håndlaget. På den måten blir det til at hver enkelt får sin personlighet. Noen sier de syns de kjenner igjen noen av dem – at de ligner på noen de kjenner. Hva syns du? Finner du noen kjente ansikt her?

Jeg har selvsagt også med engler i år og, men de har ikke blitt fotografert enda. Vi sees!

 

Julemesse i LIASKJÆRSHALLEN

Etter en meget vellykket julemesse i Bjarghallen på Stend, så er jeg fullt opptatt med å sette sammen nisser og engler til julemessen i Liaskjærshallen, Kolltveit, som er allerede lørdag 1.desember. Kom gjerne innom. Det er gratis inngang og åpningstidene er fra  11.00 – 17.00. Det er over 40 forskjellige utstillere. Kafe med julegrøt, gløgg, kaffe, brus og mere til. For de minste så blir det juleverksted og besøk av julenissen.

«Se nøye på alle sammen, du VET når du har funnet DIN nisse!»
Bildet er fra andre dag i Bjarghallen, Stend. Utsolgt for engler og kun få nissepinner igjen….

 

Julemesse i Bjarghallen på Stend

I år deltar jeg på Julemessen i Bjarghallen på Stend.

Kom gjerne innom!

 

Her er min nye hjemmeside.

Velkommen til min nye hjemmeside! Her kan du finne informasjon om både nissene og englene som jeg lager, samt en del andre ting. Mer kommer nok til etterhvert. Du finner også litt informasjon om meg her, og kunne du tenke deg en nisse eller en engel eller to, så ta kontakt med meg med dine ønsker. Du finner e-postadressen min under KONTAKT.

Nissebarn